dinsdag 24 april 2012

Verkiezingen 2012: De massamediahysterie en de PVV

Sinds de breuk is er waar mediacircus op gang gekomen in het veroordelen van Geert Wilders en de PVV.  Nelie Kroes en Guy Verhofstadt doen met een pathetische poging vanuit Brussel een duit in het zakje de PVV in een kwaad daglicht te stellen en voor Hilversum is het paybacktime richting PVV die niet erg Hilversum-vriendelijk was.

Bij de verschillende Hilversummer socialisten gaan dan ook alle remmen los en mag de ene mastodont na de andere mastodont komen vertellen hoe verschrikkelijk de PVV is. Deze constante stroom agitprop wordt voor een groot deel van de bevolking voor zoete koek geslikt en voor waar aangenomen. CDA en VVD politici buitelen ondertussen over elkaar heen om Wilders weg te zetten als onbetrouwbaar en daar wordt geen middel in geschuwd zo lezen we in de digitale NRC van 23 april. Een artikel met de kop:

Ik rust niet voor je nul zetels
hebt, zei Rutte tegen Wilders

Zover voor beschaving en het respecteren van een andere mening. Fatsoen kun je doen, toch?

Vervolgens gaan de dames en heren VVD'ers en CDA'ers volledig los. Leest u even mee met een gedeelte dat volgens de VVD'ers, of CDA'ers is kwestie is gezegd door Geert Wilders:
De instelling vanWilders is niet veel positiever. Hij heeft geen visie op Nederland, zegt hij. „Ik zit hier omdat het moet.” Of Nederland sterker wordt of niet, zal hem worst zijn, zegt hij. In die sfeer leggen de partijen hun eisen neer. Blok wil op 3 procent uitkomen. Verhagen wil per se hervormingen, een ‘boekhoudersakkoord’ kan hij niet verkopen. Wilders eist bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking, en aanvullende antiimmigratiemaatregelen
Kijk, dat de heren/dames CDA-VVD hun huid zo duur mogelijk willen verkopen, dat kan je nog door de vingers zien. Dat zij echter, bevangen door hun emoties, leugens gaan verkopen is echter van een andere orde. Een groot gedeelte van mijn leven heeft eruit bestaan te analyseren en interpreteren van gegevens en daarop beleid te maken. Ergo, bovenstaande quote van de CDA/VVD dames/heren uit de NRC klopt niet. Punt.

De fout die wordt gemaakt is door eerst te beweren dat Wilders zich op deze manier negatief zou hebben uitgelaten over Nederland om vervolgens met maatregelen (immigratie, OS)te komen die in zijn visie Nederland zouden versterken. Een tegenstelling dus geen hout snijdt. Wat het CDA/VVD trachtten te bewerkstelligen is een dubbele negatief over Geert Wilders. De eerste is duidelijk en behoeft geen uitleg, met de uitspraak over de immigratie proberen VVD/CDA het hele harde immigratieverhaal in de schoenen te schuiven van de PVV om vervolgens de handen in de spreekwoordelijke onschuld te wassen. Jammer dat het zo doorzichtig is, geen normaal mens trapt in deze voorgekookte CDA/VVD leugen.

Geachte lezers, dames en heren van de media, politici. De breuk is simpel te verklaren. De PVV is als enige partij van de drie partijen dicht bij zichzelf gebleven door niet te tekenen.

Ingewikkelder is het niet al tracht de massahysterische media en VVD/CDA ons doen geloven.

De PVV was geen regeerpartner maar gedoogpartner, daarmee heeft de PVV al het recht zijn handtekening te onthouden aan een akkoord die voor de gedoogpartner niet te verkopen was aan de achterban.

Verder is de verbazing sowieso lachwekkend. Volgens de VVD'ers en of CDA'ers die meegewerkt hebben aan het NRC-artikel waren dit de woorden van Stef Blok:
Op de eerste dag van de gesprekken in het Catshuis ging de VVD er meteen hard in. Als de PVV niet wilde, dan waren er ook andere partijen, zei Stef Blok.
Zoek Stef, zoek..... zoek......