dinsdag 3 april 2012

Gearresteerde Franse islamisten wilden Joodse rechter ontvoeren

Voor haatbaarden, linkse handlanger en extreemrechts is er geen verschil tussen Israël en Joden. Voor deze ongeletterden is het een pot nat. Met de arrestatie van negentien Franse haatbaarden is deze stelling weer bewezen. Een van de plannen die deze simpletons hadden was het ontvoeren van een rechter met een Joods klinkende achternaam. Dat is dus voldoende rechtvaardiging voor de islamistische medemens om je te ontvoeren.


Nadat de door Al-Qaida opgeleide Mohammed Merah zijn laffe moordpartij in Toulouse had voltooid hebben de Franse er geen doekjes omgewonden en zijn met een islamistische schoonmaakactie bezig. Linkse media, mensenrechtenorganisaties, Europese instellingen en Europese commissarissen zullen ongetwijfeld weer gaan zeuren en huilen, maar de Franse regering doet eindelijk wat het moet doen en dat is het beschermen van al zijn burgers.

Haatimams worden niet uitgenodigd voor een lullig gesprekje in de Balie waar de haatimam alle ruimte krijgt, maar worden het land uitgesodemieterd wegens antisemitische haatpreken. Een voorbeeld dat navolging verdiend in alle Europese landen.

Extremisme moet je uitroeien met alle middelen die je ter beschikking staan. Lefties en andere geitenwollendragers die denken dat deze extremisten wel zullen bijdraaien. Good luck in lala land.