zondag 15 april 2012

De grenzeloze haat van Frans Timmermans (PvdA) voor Israël

In de wereld van Frans Timmermans mag je het voor iedereen opnemen behalve voor Israël. Waag je dat toch te doen dan gaan alle registers open en spuit Timmermans een stroom verbale en non-verbale diarree waar de honden geen brood van lusten, behalve de Israëlhaters natuurlijk, die eten de shit van Timmermans alsof het haute cuisine is.

Wim Kortenoeven gaf een interview aan de NRC:
Wim in NRC 14april 2012
Het werd Frans zwart voor de ogen. Op zijn facebookpagina (dank @HuibModderkolk voor de link)  reageert de PvdA'er vilein:

Hij draait er niet omheen, PVV collega Kortenoeven in NRC. Hij poseert bij de prinsenvlag en twee Israelische vlaggen (de combinatie heeft iets absurds) en zegt in de kamer te zitten om op te komen voor de Joodse staat. Deze NL volksvertegenwoordiger en lid van een fractie die mensen alleen vanwege een tweede paspoort gebrek aan loyaliteit aan NL verwijt. Meten met twee maten wordt hier tot hogeschoolkunst verheven.
Nu doet zich een interessant fenomeen voor. In het hele interview met Wim Kortenoeven wordt niet gerept over een dubbele nationaliteit, of over loyaliteit. Deze constructie bestaat alleen in de zieke geest van Frans Timmermans. Niet verbazingwekkend. Eerst was Uri Rosenthal aan de beurt omdat hij het waagt een andere koers te varen dan die van Timmermans en nu dus Wim Kortenoeven die het in zijn hoofd haalt het op te nemen voor Joden en de Joodse Staat. Dat mag dus helemaal niet van de rashater Timmermans. Je mag bij Frans alleen pro-Palestijns zijn omdat een meerderheid van de Palestijnen moslim is. Dat is heel toevallig ook een groot deel van de PvdA-achterban. Toeval? I don't think so.