vrijdag 16 maart 2012

Volgens Roemer moet de VN gevolgd worden. Slecht plan

De Israëlische ambassadeur voor de Verenigde Naties Ron Prosor heeft woensdag jongstleden de VN gevraag om Kuhlood Badawi te ontslaan. De, gerechtvaardige, reden voor dit verzoek is dat Badawi een VN-functionaris is die voor OCHA werkt. Zij was verantwoordelijk voor de verspreiding van een foto via twitter. Deze foto liet een kind zien dat onder het bloed zat. Het onderschrift bij de foto was dat het kind gedood was door de IDF. Dat was een walgelijke en flagrante leugen van de pro-Palestijnse activiste die als informatie en media coördinator bij OCHA werkt, dat is dus het VN-bureau dat humanitaire zaken coördineert.

Badawi voegde bij haar tweet toe: weer een kind dat door Israël vermoord is... weer een vader die zijn kind naar het graf kan dragen.

De foto is echter uit Reuters-foto uit 2006 en het Palestijnse kind is omgekomen bij een ongeluk waar geen enkele Israëliër bij betrokken was. Een van de vele Palestijnse leugens.


Prosor schrijft in zijn brief aan ondervoorzitter Valerie Amos van humanitaire zaken van de VN, dat hij woedend is over het leugenachitge gedrag van Badawi. Ondanks het feit dat de haar tweet een schaamteloze leugen was, was de tweet toptweet van de dag. met andere woorden. Bekeken door honderdduizenden mensen en meer.

Prosor said that not only did Badawi’s actions violate conduct expected of a UN official, but that she “actively engaged in the demonization of Israel, a member state of the United Nations. Such actions contribute to incitement, conflict and, ultimately, violence.”


The Foreign Ministry has numerous grievances against OCHA, which is widely viewed in the ministry as badly one-sided.


“We have long observed, sadly, how OCHA betrays its stated humanitarian mission, which it has swapped for pro- Palestinian propaganda,” Foreign Ministry spokesman Yigal Palmor said Thursday.
“But this latest piece of furious fabrication goes even below the low standards it had set so far. It is intolerable that UN money pays for this.”


An OCHA spokeswoman in Jerusalem said she was not authorized to comment on the incident, and suggested calling the office in New York. The spokeswoman there said she was unaware of Prosor’s letter, but would look into it. By press time, no further response was forthcoming. 

Typische VN-reactie. Wanneer het gaat om Israël niet te besmeuren geeft men niet thuis, of doet alsof men er niet van afweet. En die organisatie met een automatische meerderheid die tegen Israël stemt moet blindelings worden gevolgd wanneer het aankomt op datzelfde Israël.

Tsja...