vrijdag 9 maart 2012

Onderdrukte Palestijnse vrouwen? Geef Israël de schuld

Als Palestijn heb je het makkelijkste leven dat men zich kan voorstellen. Je hebt totaal geen eigen verantwoordelijkheid nodig. Bij alles wat mis gaat binnen de Palestijnse gebieden hoeft een Palestijn maar het woord "Israël" te roepen en de internationale gemeenschap verenigd in de VN loop als een stel ratten achter de Palestijnse rattenvanger aan.

De laatste gotspe aan VN kant richtig Israël gebeurt op vrijdag wanneer er een resolutie wordt aangenomen waarin Israël wordt veroordeeld vanwege de verslechterde levensomstandigheden van Palestijnse vrouwen [sic]
Met andere woorden als een laffe Palestijnse eikel zijn vrouw in elkaar timmert is dat de schuld van Israël en niet van de Palestijnse steroïde misdadige tokkie. Je verzint het niet, maar de VN verzint het wel en keurt het goed. Kijk even naar de Europese reactie op dit gedeelte van de resolutie:


In private discussions and in response to official Israeli appeals, the panel's European members have attacked the wording of a resolution specifically addressing Palestinian women, and agree that it is not professionally motivated. However, like similar resolutions accepted in last year's session, European representatives are expected to either back the draft or abstain the vote.

Stel je voor dat de laffe Europeanen het eens durven opnemen voor Israël, het zou niet gekker moeten worden.

Overigens staat er geen woord in over de behandeling van vrouwen in Syrië die worden mishandeld, vernederd en verkracht door Syrische strijdkrachten.

Volgens Emile Roemer van de SP moeten we ons laten leiden door de VN. Die man heeft er duidelijk geen kaas van gegeten. Wat een armoede. VN, EU en SP ga je schamen.