donderdag 29 maart 2012

Israëlhater Frans Timmermans (PvdA) heeft antwoord

Toen Israël terecht de UNCHR verliet was Israëlhater pur sang Frans Timmermans een van de eerste om Israël te bekritiseren. Dat is dezelfde Frans Timmermans die het heel normaal vindt om de volgende verklaring op zijn Facebookpagina achter te laten: Het Nederlandse midden oosten beleid wordt door netanyahu gemaakt. Een onbeschofte opmerking van de eerste orde. Diezelfde onbeschofte Timmermans zou op zijn achterste benen hees staan te schreeuwen wanneer iemand anders had gezegd dat het PvdA Midden-Oosten beleid wordt voorbereid door Erdogan. Iets dat zeker kan zijn gezien een zekere ethnische achterban van de PvdA.

In de woorden van basher Timmermans: 


Minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken moet zo snel mogelijk bij zijn Israëlische collega Avigdor Lieberman protesteren tegen het Israëlische besluit om de banden met de mensenrechtenraad van de Verenigde Naties te verbreken. Dat zegt PvdA-Tweede Kamerlid Frans Timmermans.

Onderzoekers van de mensenrechtenraad zijn ook niet meer welkom in Israël. Timmermans stelt in Kamervragen aan Rosenthal dat die ook moet proberen om tot een gezamenlijke EU-veroordeling van het Israëlische besluit te komen.
Normale mensen waren reeds lang tot de conclusie gekomen dat de factfindingmissie van de UNHRC maar een doel dient en dat is het demoniseren van Israël. Zelfs de linkse vredesbeweging Peace Now heeft al aangegeven niet mee te willen werken met de bevooroordeelde UNCHR.

Dat maakt hater Timmermans niet uit. Iedere gelegenheid zijn pro-Palestijnse agenda te door te drukken zal Timmermans gebruiken.

Knapen heeft ondertussen antwoord gegeven op de schriftelijke diarree van Timmermans:

The Netherlands will not condemn Israel for breaking ties with the UN Human Rights Council, the Dutch minister for European Affairs and International Cooperation said on Wednesday.

The Dutch cabinet intends to wait for the Israeli government’s official statement on the issue due sometime next week, Minister Ben Knapen said in replying to a parliamentary query.

Knapen went on to criticize the council’s proposed fact-finding mission on settlements. “In comparison with other such missions, we think the mission to Israel was disproportionate,” he added.

Knapen was asked whether the cabinet intended to criticize Israel together with other EU countries, in a query by Frans Timmermans, an MP for the Dutch Labor.

Je moet er niet aan denken dat links de macht weer heeft in Nederland. Onder het mom van "rechtvaardigheid" zal het er alles aan doen hun antizionistische/antisemitische agenda door te drukken.