maandag 19 maart 2012

Iran en Hamas sponsoren mars op Jeruzalem

Dertig maart aanstaande gaan islamistsche activisten en hun linkse handlangers los op Israël. Wat kan de wereld verwachten? Een ter land, ter lucht en in de zee van moslimtokkies en links tuig. Een flotilla, flytilla en landtilla. Zoals u op de foto kunt zien laat de toekomst van Israël niets te raden over, tenminste wanneer dit geteisem hun zin krijgt.

Om de overwinning alvast te vieren waren de "actievoerders" in Teheran bij elkaar gekomen om zich te laten door Ahmadinejad die Israël maar weer een met kwaadaardige tumor vergeleek. De "actievoerders" konden hun lol niet op.

De mars der marsen zal plaatsvinden vanuit Libanon. Syrië was een eerdere mogelijksheid. De vriend van de mars op Jeruzalem, Assad, had al toestemming gegeven, maar de actievoerdertjes vonden het toch wel ietwat link om vanuit Syrië te starten.

Overigens is Israël in het noorden van Israël de grenzen aan het versterken om het illegaal binnendringen van Israël tegen te gaan. Het goede nieuws voor iedereen met gezond verstand is, dat er nieuwe mijnenvelden zijn aangelegd.