vrijdag 9 maart 2012

Dertien raketten tot nu toe afgevuurd na dood terroristenleider [update2]

Update 2: Iron Dome onderschept vier raketten afgevuurd op Beer Sheva en 1 raker afgevuurd op Ashdod.

Update: Twintig raketten tot dusver. Acht Israëlische burgers gewond.

En het was nog lang onrustig in de stad, heeft in Israël een iets andere betekenis dan in de rest van de wereld. Vanmorgen werden er vijf mortiergranaten afgevuurd vanuit Gaza op Israël. Vroeg in de avond werd terroristenleider Zuhir Mussah Ahmed Kaisi van de Popular Resistance Committee met zijn schepper verenigd. Na de dood van Kaisi ging de rest van de PRC helemaal los en vuurde tot dusver dertien Kassam- en Gradrakketen op bevolkingscentra in Israël. De IAF (Israeli Air Force) identificeerde een terreurcel en doodde twee PRC-terroristen.


Iron Dome onderschepte twee Gradraketten die op Asdod werden afgevuurd. Kaisi's dagen waren geteld. Deze terroristenleider was een van de terroristen die waren vrijgelaten met de Shalit-deal.

In plaats van een normaal leven te leiden kon de terrorist het niet laten en pakte zijn oude leventje als vrouwen- en kindermoordenaar weer op. Het resultaat van deze keuze was dat je de restanten van Kaisi van de straten kon schrapen.

Terroristenwoordvoerder van Hamas, Fawzi Barhoum, was er als de kippen bij om Israël verantwoordelijk te houden voor de ernstige escalatie. Geen woord van de terrorist over de plannen van Kaisi. Stel je voor dat je het hele verhaal vertelt.

Ook buikpreekpop Abbas veroordeelde de aanslag op de aartsterrorist