zondag 11 maart 2012

CDA schoffeert regeerakkoord: Israël de dupe

Het CDA moet zich in het algemeen diep schamen en dissidente Ferrier in het bijzonder.

De maand maart is er een hoorzitting over mensenrechtten in het algemeen. De commissie die daar over gaat is de vaste Kamercommissie Buitenlandse Zaken. Op initiatief van de PvdA gesteund door onder meer de SP en GroenLinks werd er een "mensenrechtenorganisatie" uitgenodigd die maar een specifiek doel heeft en dat is het bashen van de Joodse Staat. Deze organisatie heet..... "The Rights Forum", dat is de club van Israëlhater pur sang Dries van Agt. Het is de enige club met dat oogmerk dat op speciaal verzoek is uitgenodigd door links, zodat deze parlementariërs zich kunnen laven aa de leugens van Van Agt en de zijnen. Normaal gesproken zou er geen meerderheid zijn geweest om deze haters uit te nodigen, maar omdat de SGP en de CU niet aanwezig waren [sic] en omdat mevrouw Ferrier voor de haatclub van Van Agt stemde is het de linkse Israëlbashers gelukt om de club van Van Agt uit te nodigen.


Nogmaals de enige organisatie die het als doel heeft een land te demoniseren. Landen die echte mensenrechten schenden zoals China, alle Arabisch landen en Rusland vielen buiten de boot, daar zijn geen Joden bij betrokken dus niet interessant vindt klaarblijkelijk ook Ferrier die tevens de nieuwe linker koers van het CDA toont. Pikant toch: CDA heeft regeerakkoord met clausule Israël ondertekend en het kabinet wil Israel-bashing tegengaan, Ferrier echter doet dit gewoon als vervangend lid van de commissie BuZa. Het regeerakkoord wordt dus geschoffeerd door Israël weer voor de trein te kunnen werpen.

Ferrier bah! CDA bah! Kabinet bah! Door deze bash toe te laten en zich niet uit te spreken over deze onverkwikkelijke zaak.

Een uitleg van het CDA zou mooi meegenomen zijn, maar doodse ondemocratische stilte zal het wel worden.