donderdag 15 maart 2012

Burgers Zuid-Israël eisen actie na zoveelste schending staakt het vuren

Palestijnse terroristen gaan gestaag door met hun oorlogsmisdaden. Donderdagmorgen zijn er weer raketten op het zuiden van Israël afgeschoten.

Een raket werd door Iron Dome onderschept boven Beer Sheva. De tweede raket ontplofte in Ofakim, 200 meter van een school die juist vandaag weer begonnen was.

Toen het nieuws zich verspreidde haastten ouders zich naar de school om de hun getraumatiseerde kinderen op te halen. De school is tot nader order weer gesloten. Burgers in her zuiden van Israël organiseren een massademonstratie om actie van de regering te eisen tegen de aanhoudende Palestijnse terreur:


"This is our opportunity to express our support for residents of the Gaza border area, who have been on the front lines for years. We hope that the government and the decision makers will do everything possible to put a complete end to the rocket attacks on Israel,” Biton said.

De burgers van Israël hebben gelijk. De holle frase van de VN om maximale terughoudendheid in acht te nemen zal de kinderen in het zuiden van Israël niet helpen. Afspraken met de Palestijnse terroristen stellen niets voor en zijn onbetrouwbaar. Israël zal hoe dan ook kritiek krijgen van de zogenaamde internationale gemeenschap die tot nu toe doodstil is gebleven bij de Palestijnse oorlogsmisdadigers. Alleen de Amerikanen en Fransen hebben zich in het voordeel van Israël durven uit te spreken. De rest van der wereld juicht het waarschijnlijk toe, of is onverschillig. Met zo een houding van de internationale gemeenschap heeft Israël niets te verliezen bij een grote schoonmaak in Gaza. Het beschermen van de eigen burgerbevolking is een eerste prioriteit, De pavlovreactie van Ashton, de de VN, linkse elementen en islamisten is voorgeprogrammeerd, dus wat dat betreft heeft Israël niets te verliezen.