donderdag 2 februari 2012

Zeven oorlogsmisaden op een dag en de wereld zwijgt

Woensdag hebben Palestijnse terroristen vanuit het onafhankelijke Gaza zeven raketten afgevuurd op bevolkingscentra in Israël. Het doel van de terroristen is duidelijk. Het doden van zoveel mogelijk Joden. het afschieten van raketten op bevolkingscentra is een oorlogsmisdaad. Woensdag hebben deze terroristen dus zeven keer een oorlogsmisdaad begaan en de wereld zwijgt en kijkt weg. Tenminste het kijkt weg totdat Israël zichzelf verdedigt en Gaza binnenvalt op zoek naar de schuldigen. dan hoor je de wereld in de vorm van de VN, de Arabische Liga, islamisten en hun linkse aanhangers weer huilen over "buitenproportioneel geweld" en komen de de leugens weer over Israëlische oorlogsmisdaden (de witte fosforhoax die nog steeds voor waarheid wordt aangenomen door domlinks en trawanten).
Moskeeën en scholen waar vanuit gevuurd wordt door Palestijnse terroristen worden afgeschilderd als "burgerdoelen" en wanneer burgerslachtoffers die zijn ontstaan door menselijke schilden worden neergezet als de moeder Theressa's van deze tijd.

Wanneer de Palestijnse oorlogsmisdaden doorgaan op Israëlisch grondgebied, is het een kwestie van tijd voordat de IDF, terecht, zal ingrijpen.

Volgende week reis ik af naar Sderot en zal zelf een impressie verzamelen over het door de wereld vergeten conflict.