zaterdag 4 februari 2012

Iran dreigt Joden wereldwijd te doden

Buenos Aires 1994
Wanneer je Israël niet direct kunt raken, dan raak je Joden waar ook ter wereld als wraak op Israël. Het is een oud en beproeft islamistisch-terroristisch concept. Hezbollah nam wraak op Israël in 1994 door een Joods centrum in Buenos Aires aan te vallen. De bomaanslag kostte het leven aan 85 onschuldigen.

Het Iraanse wil graag wraak voor de opgeblazen atoomgeleerden. Het gaat er vanuit dat Israël achter deze aanslagen zit en heeft daarom Joodse scholen en synagoges en centra uitgekozen om op te blazen. Dat zegt alles over de laffe honden in Teheran. Bij de gedachte van het opblazen van Joodse kinderen worden ze redelijk opgewonden in Iran. Een Jood is een Jood en een Jood is per definitie een Israëliër volgens deze perverse geesten.


Guarded and "soft" sites, such as synagogues, schools and community centers, are under increasing threat by Iran. Israeli facilities in North America -- and around the world -- are on high alert, according to an internal security document obtained by ABC News that predicted the threat from Iran against Jewish targets will increase. 

Iran is het levende bewijs dat antizionisme antisemitisme is. Het wordt de hoogste tijd het regime in Iran uit te schakelen en Iran terug te geven aan de groene revolutie die ook wat anders wil dan de idioten die het land in afgrond storten.