dinsdag 28 februari 2012

IDF schiet Palestijnse terrorist af

Een nieuwe infiltratiepoging vanuit de Sinaï heeft erin geresulteerd dat een terrorist met zijn schepper en 72 schoonmoeders is verenigd.

Eerdere infiltratiepogingen werden ook door de IDF verijdeld.

Soldaten van de IDF waren maandagnacht op een routine patrouille toen zij verdachten zagen die de grens waren overgestoken. De groep terroristen negeerden de oproep te stoppen. De IDF-soldaten vuurden kogels af voor de voeten van de terroristen om hen tot andere gedachten te brengen. In plaats van zich over te geven schoten de terroristen op de dienstplichtige Israëlische soldaten.
In het vuurgevecht dat volgde raakte een van de terroristen gewond, de rest vluchtte terug Egypte in waarvan zij weten dat de IDF hen niet zal volgen. De gewonde terrorist overleed aan zijn verwondingen en ergens in Gaza zal er een feestje worden gevierd dat er weer een martelaar aan de lange lijst kan worden toegevoegd.

Het leger geeft aan dat de Sinaï-bedoeïenen samenwerken met terroristische groeperingen uit Gaza. Deze groeperingen trachten Israël te infiltreren om hun verachtelijke terreurdaden uit te voeren. De IDF patrouilleert de grens intensief na een eerdere aanslag waarbij acht Israëliërs de dood vonden.