zondag 19 februari 2012

Het gelijk van Bolkestein. Herkenbare Joden zijn niet langer welkom in Nederland

Eerst was er het "heil Hitler incident" van de onbekende Marokkaanse tokkie. Heel Nederland viel over dat incident, de politiek beloofde weer eens van alles, maar de waan van de dag in Den Haag bepaalt de agenda en doodse stilte is weer ons deel. Waar de schreeuwers inzake het Marokkanenincident luidruchtig aanwezig waren hoe stiller waren zij  in hun steun aan de Joodse gemeenschap inzake het onverdoofd slachten, wanneer je fijntjes aangaf dat de enige keer dat het ritueel slachten verboden de Tweede Wereldoorlog was dan moest men zijn mond houden want dat was een Godwin en had er niets mee te maken. Dat het feitelijk correct is, maakt niet meer uit. Het was niet tegen Joden gericht volgens de verbieders.


Vervolgens was er een akkefietje met wat artsen die de besnijdenis wilden verbieden, gesteund door de diezelfde mensen die niets tegen Joden hebben, maar de besnijdenis iets met pedofilie vinden. Echt je verzint de kortzichtigheid en de domheid niet. Behalve dan bij de verbieders die met trots op hun morele hoogvlakte staan en die joodjes wel even gaan vertellen hoe zij hun leven moeten inrichten.

Het laatste incident dat aangeeft dat Nederlanders die vervelende Joden liever kwijt dan rijk zijn is een incident waarbij een Jood op sjabbat door de politie staande werd gehouden en waarbij deze man uit religieuze redenen zijn Ausweis niet kon tonen. Het kwam tot een rechtszaak en de rechter sprak de man vrij.
Die uitspraak was tegen het zere been van de verbieders. De Telegraaf en het roze leger van GeenStijl zweepten de menigte op als volleerde copycats van der Stürmer en politici konden door de waan van de dag niet achterblijven en willen het naadje van de kous weten hoe het komt dat een herkenbare Jood zomaar wordt vrijgesproken.

Bolkestein heeft gelijk. In ieder geval voor herkenbare Joden is er geen toekomst meer in Nederland.