woensdag 29 februari 2012

Arabieren uit Jeruzalem kiezen voor Israël

Een meerderheid van de Arabieren die in Jeruzalem wonen verkiezen het Israëlische bestuur boven het corrupte en gefragmenteerde bestuur van de Palestijnse Autoriteit. Dat zegt de burgemeester van Jeruzalem Nir barkat naar aanleiding van een onderzoek door the Washington Institute for Near East Policy.
“The Washington Institute does independent polls of the Arab residents of East Jerusalem, and you see a very nice growth in (levels of) satisfaction,” he said. “The last poll was done last September. Compared to November 2010, general satisfaction (among Arabs) with the quality of life in Jerusalem grew from 44% to 56%.”
De Palestijnse stenengooiende tokkies die je vaak in de media ziet, zijn degenen die door verschillende Palestijnse terreurorganisaties  tegen Israël worden opgezet. Deze organisaties zijn als de dood dat er een normalisering van betrekkingen optreedt tussen Joden en Arabieren. Voordat je het weet willen zij helemaal geen "Palestijns" Jeruzalem meer. Jeruzalem, de  stad die nergens in de heilige Koran wordt genoemd. Ramallah is als hoofdstad van een eventuele Palestijnse Staat is een logische keuze. De naam Allah is er in vernoemd. Win/win voor de Palestijnen dus.