woensdag 11 januari 2012

SP steunt Iraanse regime

Toeval bestaat niet. Politici die anti-Israël zijn wel. En dit soort politici zal er altijd alles aan doen om direct of indirect Israël in discrediet te brengen. De partij die hier het duidelijkst in is, is de SP. Gecoached door Meulenbelt en Duisenberg heeft deze partij sec een hekel aan Israël. Met het aanstaande bezoek van de Israëlische minister-president Netanyahu aan Nederland is de tweet van Farshad Basir er eentje die niet onderbouwd wordt, maar een duidelijke steek onder water is richting de Joodse Staat.

 Staatsterrorisme doodt wetenschapper? Mag dit zomaar volgens het internationaal recht? Zie: Een Iraanse atoomwetenschapper is gedood door middel van een autobom. Iran wijst automatisch naar Israël als de schuldige partij en Bashir neemt dat met graagte over en roept de hulp in van mede-Israëlhater van Bommel (ja die dove van de SP die Hamas Hamas alle Joden aan..... enz. niet "hoorde").

Bashir neemt de propaganda van Iran dus automatisch voor waar aan en geeft daarmee automatisch zijn steun voor het regime in Teheran. Vergeet de groene revolutie. Bashir en de SP snappen klaarblijkelijk niet dat het meer voor de hand ligt dat Iraanse verzetsbeweging verantwoordelijk is voor deze aanslag, omdat die verzetsbeweging er veel, zo niet alles, voor over heeft de ayatollahs in Teheran van hun apocalyptische plan te weerhouden om van Iran een grote parkeerplaats te maken.

Bashir en de rest van de SP bashen liever Israël met fact free tweets dan het Iraanse verzet te steunen. Wel handig voor de mad-mullahs te weten dat zij met de SP in Nederland een handlanger hebben die hen zal steunen in de onderdrukking van de eigen bevolking. Met zulke vrienden in het buitenland heb je geen basij in eigen land meer nodig.