woensdag 11 januari 2012

Mossad steunt Iraans verzet

Israël is een van de weinige landen die het lef heeft de oppositie in Iran tegen het moorddadige regime actief te steunen. Deze steun ist verboten volgens de SP. Gelukkig voor de Iraanse bevolking trekt de Mossad zich niets aan van de SP en haar handlangers en gaat het gestaag door de Iraanse mullahs te bestrijden.

Haaretz bericht het volgende:The leading French newspaper Le Figaro reported on Wednesday that Israeli Mossad agents are recruiting and training Iranian dissidents from Iraq’s Kurdish region to work against the regime in Tehran. Quoting a security source in Baghdad, Le Figaro reported that members of the Israeli intelligence agency are actively operating in Kurdistan and recruiting Iranian exiles in the region. Foreign media has reported in the past that Israel's Mossad has been recruiting Iranians in opposition to the Ayatollah regime in Tehran and uses them to carry out bombings.
Dat houdt dus simpleweg in dat er mensen in Iran zijn die tegen de eigen regering durft te strijden om deze idioten tegen te werken met als uiteindelijk resultaat het schorem te verwijderen. Dat mag dus niet van de SP. Deze partij ziet liever dat de Ayatollah's in het zadel blijven Met als gevolg dat er nog meer andersdenkenden aan kranen worden opgehangen en dat er een nucleair wapen wordt ontwikkeld.

Duidelijke keuze van de SP en duidelijke keuze van Israël.