vrijdag 27 januari 2012

Iraanse Revolutionaire Garde houdt Assad in het zadel

Gevangen genomen Gardeleden
Het is voor Iran van levensbelang dat de as van het kwaad (Iran-Syrië-Hezbollah) blijft voortbestaan. Wanneer een van deze Iraanse marionetten wegvalt is dat een klap in de strijd tegen de "zionistische entiteit". Iran zal er dan ook alles aan doen de as te laten bestaan.

Syrische opstandelingen hebben 7 Iraniërs gevangen genomen waarvan er vijf lid zijn van de Iraanse Revolutionaire Garde. De burgers zullen snel worden vrijgelaten maar de vijf terroristen van de garde worden in vrijheid gesteld wanneer Khammenei de rol van Iran toegeeft in het neerslaan van de Syrische opstand.


Het is niet alleen het IRGC dat zich schuldig maakt aan moord op Syrische burgers. Hezbollah helpt ook een handje mee in opdracht van Teheran:Syrian opposition groups have previously accused Iran and the Lebanese Hezbollah group of assisting forces of President Bashar al-Assad in their bloody crackdown on protesters. The Syrian Revolutionary Coordination Union reported on Jan. 17 that a group of Hezbollah fighters had hit civilian protesters near Damascus with Russian-origin BM-21Grad rockets. “The attack was coordinated with the forces of President Bashar Assad,” the Syrian opposition group said.