dinsdag 24 januari 2012

Ashton frustreert vredesbesprekingen

Het meest nutteloze instituut binnen de EU (dat zijn er veel, maar deze spant de kroon) is het instituut van "buitenlandse zaken". De absolute nutteloosheid wordt dag in dag uit benadrukt door de *kuch* Europese minister van Buitenlandse Zaken Baroness Ashton of Upholland. Wie? Ja die ja.

Zoals u weet probeert Jordanië vredesbesprekingen op gang te helpen tussen Israël en de Paestijnen. Een moeizaam proces dat niet zomaar op gang kan worden gebracht, maar de Jordaanse koning is goed op weg, want weet hoe er in de regio gedacht en gehandeld wordt.


Dat is tegen het zere been van de ubernutteloze Ashton, die graag graantjes meepikt in het proces, en natuurlijk doet Ashton dat op contraproductieve wijze:

Israel's continued settlement building on occupied Palestinian land last year was "particularly" worrying, European Union foreign ministers said Monday.
En bedankt Ashton. De Jordaanse koning begrijpt het concept van "geen voorwaarden vooraf". De boerin van de EU Ashton komt daar even onbeschoft doorheenschoffelen met haar misplaatste opmerking die de hervatte besprekingen kunnen laten ontsporen. Het is onvoorstelbaar dat zoveel onkunde wordt getolereerd binnen de EU. Hoewel, we praten  hier over de EU die overal onkunde tentoonspreidt. Ashton kan dus gewoon haar gang blijven gaan en zal ongetwijfeld een stralende toekomst voor haar hebben binnen de ondemocratische Unie.