donderdag 17 november 2011

De schande die Rusland en China heet

Mensenrechtenschenders Rusland en China hebben niets met mensenlevens. Beide landen bezetten gebieden en onderdrukken minderheden, maar beide landen hebben de mond vol wanneer het aankomt op het veroordelen van Israël. China en Rusland kan je dan ook rustig in het rijtje der hypocriete landen scharen. Dat blijkt onder meer uit de nonsancties inzake het moorddadige regime in Damascus en zeker ook inzake Iran.

De IAEA gaat lafjes voor beide landen door de knieën en verzacht het rapport over haar bevindingen in IranA new resolution on Iran drafted by the International Atomic Energy Agency only moderately condemns the Islamic Republic's nuclear defiance, softening the body's recent damning report revealing that Tehran was working toward developing atomic weapons. The new resolution was drafted as a concession to China and Russia, which are balking at international efforts to toughen sanctions against Tehran.
"Briljant" de wereld zal het ook voor zoete koek slikken want China zit tenslotte vuistdiep in de Westerse economieën  en heeft China nodig om de schulden op te lossen. Vergeet de mensenrechtensituatie in China, daarvoor wordt even de andere kant voor opgekeken. Het resultaat van de Chinees-Russische as is, dat Iran gewoon kan haar massavernietigingswapens kan blijven doorontwikkelen.

Israël wordt opgeofferd, want zes miljoen Joden is tenslotte niets in de ogen van de communisten en de voormalig communisten. een tijd geleden was er nog een VS die het voor Israël opnam, maar ook die dagen zijn over. Europa is altijd al te laf geweest en te bang voor de islamitische naties, dus komt voor Israël niets dan ellende vandaan.

Geen wonder dat de Israëlische gettomentaliteit weer helemaal terug is van weggeweest. Overleven is het toverwoord. Hoe dan ook.