woensdag 5 oktober 2011

'Als de NAVO Syrië aanvalt zullen wij Tel Aviv aanvallen'


Assad speelt hoog spel en weet precies wat hij doet. Assad zal ook vechten tot de dood, omdat hem geen andere keuze rest als minderheid in eigen land. Daarom zal is het dreigement van Assad geen loos dreigement en zal hij bij een eventuele NAVO-aanval het bevel geven om Tel Aviv aan te vallen.
Deze aanval zal waarschijnlijk worden ondersteund door de staatsterroristen in Iran, de Libanese terroristen van Hezbollah en de terroristentuig in Gaza. Gevolg een complete oorlog in het Midden-Oosten waarbij plichtsgetrouw vele islamitische landen de kant van de agressor zullen kiezen.
Naast Israël zullen ook Amerikaanse en Europese doelen worden aangevallen beloofde Assad.
Syrian President Bashar Assad warned western countries on Tuesday that if Syria comes under NATO attack it would fire missiles at Tel Aviv, Iranian semi-official news agency FARS reported.
During a meeting with Turkish Foreign Minister Ahmad Davutoglu Assad allegedly threatened: "If a crazy measure is taken against Damascus, I will need not more than 6 hours to transfer hundreds of rockets and missiles to the Golan Heights to fire them at Tel Aviv."
"All these events will happen in three hours, and in the following three hours, Iran will attack the US warships in the Persian Gulf and the US and European interests will be targeted simultaneously," Assad said, according to FARS.
Stel dat Assad de opdracht geeft, dan zullen de meutes in Egypte en Jordanië de straat opgaan en eisen mee te mogen doen in de vernietiging van de Joodse Staat. De druk op die respectievelijke regeringen zal dan ook zeker worden opgevoerd en wanneer Israël terugslaat, en dat zal zeker gebeuren kunnen die landen gaan roepen dat Israël de agressor is, dat het komt door de situatie met de Palestijnen en zal een groot deel van de wereld in de pas lopen met de boeroepers en eisen dat Israël het *kuch* buitenproportionele geweld staakt. Tel Aviv zal niet worden genoemd, daar deze oproep van Assad Tel Aviv met honderden raketten braaf buiten de Nederlandse MSM is gehouden. Tenslotte moet het NRC-beeld worden vastgehouden dat Israël de agressor is en niemand anders. Arabieren zijn lief en drinken thee. De raketten zijn raketjes en terroristen worden steevast militanten genoem ook al moorden ze een heel gezin uit in Itamar.
Bizar dat er geen geen woord in de reguliere pers is terug te vinden van de regelrechte oorlogsverklaring van Assad aan Israël.