donderdag 15 september 2011

Alarmfase 1 komend weekeinde in Israël afgekondigd

Te midden van snel oplopende spanningen in het Midden-Oosten, zal Israël komend weekeinde naar alle waarschijnlijkheid een deel van de reservisten oproepen.
De Palestijnen gaan hoe dan ook door met hun plan via de VN een onafhankelijke staat uit te roepen. Wanneer deze is afgekondigd, bestaat er een waarschijnlijke kans dat de Palestijnse goegemeente, opgehitst door Erdogan, Assad, Ahmadinejad en andere terroristen, massaal zal gaan rellen, de soevereine grenzen van Israël zullen doorbreken en terreurdaden zullen uitvoeren.
Het is niet verwonderlijk dat Ahmadinejad juist deze week weer provoceert door de schuld van de Eerste en de Tweede Wereldoorlog de Joden in de schoenen te schuiven. Er is een nieuwe gek op het toneel verschenen en zijn naam is Erdogan. dat zit de Iraanse haatsmurf niet lekker dus wordt de oorlogsretoriek maar weer eens van stal gehaald en aangescherpt.

Erdogan ondertussen is razend populair bij de Arabieren met zijn haat tegen de Joodse Staat en zweept de Arabische ongeletterden op  met zijn leugens en halve waarheden over Israël. De slager uit Syrië, Assad, kan natuurlijk niet achterblijven en heeft een "Israëlische spion" ten tonele getoverd die "betrapt" is de opstand tegen de grote Syrische leider geënsceneerd te hebben. Al met al pikken vele Arabieren, Iraniërs en Turken een graantje mee in hun hetze tegen Israël. Dit natuurlijk alleen maar voor de meerdere eer en glorie van de Palestijnen en de Palestijnse Staat. Wanneer u dat echt geloofd dan is het tijd uw aluhoedje flink op ter poetsen.
Zelfs de Palestijnen weten dat de steun van voorgenoemde oorloghetzers voor hun Staat een ander doel is dan de steun voor de Palestijnen zelf. De Palestijnse Autoriteit wil geen rellen, maar willen een rustige overgang naar hun fantasiestaat. Dat blijkt uit een bericht van Haaretz:
Israel has given approval for the Palestinian Authority to equip its security forces with riot-control gear, such as tear gas grenades and rubber bullets. The PA has approached Israeli firms to buy such equipment in advance of expected demonstrations on the West Bank around the Palestinians' request for United Nations recognition as an independent state.
Ooit zullen de Palestijnen de zogenaamde steun van de Erdogans, Assads, Ahmadinejads en andere terroristen zat zijn en inzien dat het hen niet helpt, maar wel tegenwerkt. Dat is het moment dat vrede tussen het Israël en de Palestijnen weer een stap dichterbij is.
Tot die tijd is het alarmfase 1 in Israël.