dinsdag 30 augustus 2011

Abbas weigert Israël als Joodse Staat


Abbas wil alles. Abbas wil een Palestina tussen de zee en de Jordaan. Een Palestina waar Joden de staat van dhimmie verkrijgen, net als in de goede oude tijd met iets geels enzo. Dat mag je tenminste opmaken uit de woorden van Holocaustontkenner Abbas zelf.
De grote "gematigde" Palestijnse leider bezigde afgelopen zaterdag de volgende oorlogzuchtige taal als voorbereiding van het voorstel in de VN Palestina als Staat te erkennen. 
De Palestijnse Autoriteit zal Israël niet als Joodse Staat erkennen.
De Palestijnse leider bekritiseerde tevens de eisen die door het Kwartet (EU, USA, Rusland, VN) aan de Palestijnse Autoriteit worden gesteld. Abbas zei dat het kwartet zich niet met de Palestijnse Autoriteit moest bemoeien. 
"Beveel ons niet een Joodse Staat te erkennen" zei Abbas  "We accepteren dat niet."
Abbas is in al zijn euforie een Palestijnse staat uit te roepen, vergeten dat het kwartet het hulpinfuus van de Palestijnen in stand houdt. De Arabische en Islamitische landen lachen het Westen hartelijk uit omdat het Westen het klaarblijkelijk noodzakelijk vindt de corrupte ambtenaren van Fatah en Hamas te financieren.
Diezelfde zaterdag sloeg Abbas een gematigder toon aan en wist van gekkigheid niet hoe zo gematigd mogelijk over te komen:
Het is niet de bedoeling om Israël te isoleren of een conflict met de Verenigde Staten te creëren. De Palestijnse president bleek ook een wat meer gematigd standpunt uit te dragen in zijn ontmoeting met de commissaris voor Buitenlandse Zaken Catherine Ashton, in Ramallah.  De Palestijnse onderhandelaar Saeb Erekat benadrukte tegenover Ashton dat Abbas het VN-bod niet wil gebruiken de voortzetting van het Israëlisch-Palestijnse vredesproces te ontkrachten.
Wanneer Abbas spreekt liegt hij, dat weten alle weldenkende mensen en zo ook deze keer. Abbas heeft al meerdere keren duidelijk gemaakt dat het uitroepen van een Palestijnse Staat gebaseerd op de grenzen van 1967 niet het einde is van de Palestijnse aspiraties.
Tegenover een Jordaanse krant verklaart Abbas dat de PLO zal blijven strijden voor de Palestijnse vluchtelingen, zelfs als er een Palestijnse staat wordt erkend op basis van de grenzen van 1967.  "De Palestijnen blijven vechten voor het recht op terugkeer van miljoenen Palestijnse vluchtelingen naar hun oorspronkelijke woonplaatsen in Israël, zelfs nadat de VN een Palestijnse staat op basis van 4 juni 1967 erkent." verklaarde de Palestijnse president Mahmoud Abbas zei op zondag.
Al met al wil Abbas een Palestijns/Islamitische Staat van de zee tot aan de rivier. En Abbas weet dat de mogelijkheid bestaat dat hij dat zal krijgen. Holocaustontkenner Abbas wordt met fluwelen handschoenen aangepakt. Dat blijkt wel uit de laatste Palestijnse oorlogsmisdaden gepleegd door Palestijnse terroristen die nauwelijks door Abbas zijn veroordeeld en waar Abbas niet verantwoordelijk wordt gehouden door de internationale gemeenschap.