maandag 4 juli 2011

Ben Gurion International Airport het volgende doelwit van de Israëlhaters?


Israël is het succesverhaal van de 20e eeuw en de 21e eeuw. Vanuit het niets is het opgebouwd. Woest land werd gecultiveerd en de miljoen Joods-Arabische vluchtelingen die door de Arabische landen na de Israëlische onafhankelijkheid werden verdreven succesvol geabsorbeerd. Dit in tegenstelling tot de Arabisch-Palestijnse vluchtelingen die door de Arabische broederlanden mochten en mogen wegrotten in zogenaamde vluchtelingenkampen. Israël en Israëliërs werkten hard hun land op te bouwen en er een succesverhaal van te maken. Dit is gelukt. Waar veel Arabische landen afhankelijk zijn van olie om succesvol te zijn, heeft Israël altijd vertrouwd op innovatie en kennis. Dit heeft geresulteerd dat Israël een leider is op technologisch gebied. Een succesvol land dat evolueerde van socialisme naar kapitalisme en met succes. Links bestaat nauwelijks meer in Israël op een paar splinterfracties na. 
En succes mag niet van de Israël-bashers. Succes moet kapot gemaakt worden, En succesvolle kapitalistische Joden zijn helemaal een verschrikking in de ogen van de bashertjes. In hun ogen zijn Joden alleen leuk in getto's waar ze geknuffeld kunnen worden met af en toe een pogrom om ze weer in het gareel te houden, maar Joden die weerbaar en succesvol zijn met, als grootste onbeschoftheid een eigen land hebben is niet bon ton in de ogen van de haters.  Succes is geen keuze. Om hun frustratie te ventileren vervalsen zij de geschiedenis en maken zij van daders slachtoffers. Aan het hulpinfuus liggende Palestijnen zij zielig en dat is de schuld van de Israëliërs. Wereldwijd worden er campagnes verzonnen door de anti-Joodse lobby om Israël te délegitimatiseren.
Neem de Flottila2, dat gaat nergens over. In Gaza is genoeg te krijgen en voor klachten over reisbeperkingen graag uw klachten aan Egypte, het islamitische broederland. Het blijft vreemd dat men verwacht dat Israël de grenzen opent voor mensen die een regime aan de macht hebben geholpen die de Joodse staat wil vernietigen, maar dat maakt de Israël-bashers op flotilla2 niets uit. Futiliteiten in hun ogen. Alles wat mis gaat binnen de wereld die flotilla2 heet is natuurlijk ook de schuld van Israël want hand in eigen boezen zal het adderengebroed niet hebben. Door het uitblijven van flotilla2, het wantrouwen binnen flotilla2-gelederen en schepen die uit elkaar vallen van ouderdom dreigt flotilla2 in het water te vallen, maar niet getreurd. De Israël-haters hebben er al weer iets op gevonden.
Komende vrijdag worden er 700 wannabe terroristen uit verschillende landen verwacht op Ben Gurion International Airport om de gang van zaken op het vliegveld te verstoren. Als bestemming hebben de bashertjes Gaza (zo leuk en dolletjes) opgegeven. Ben Gurion is een van de scherpst bewaakte vliegvelden ter wereld in verband met het gevaar voor terroristische aanslagen. Wanneer deze vrienden van de huiliestijenen van Hamas hun onzalige plan doorzetten, dan kunnen we verhalen verwachten van de on-mens-e-lij-ke behandeling door de Israëliërs.
Wanneer die prutsers zo graag naar Gaza willen, waarom dan niet via Egypte? O nee wacht even.....