dinsdag 28 juni 2011

Het foute vlagvertoon van de PVV


De PVV zegt pro-Israël te zijn. Dat klopt, dat is men ook, maar is de motivatie een zuivere? De PVV zegt tegen antisemitisme te strijden. Ook dat klopt, maar de vraag is ook hier is het een zuivere? Is de PVV pro-Israël en strijdt zij tegen antisemitisme door haar anti-islam agenda? Het antwoord daarop is "ja". De PVV is niet pro-Israël omdat zij van Joden houdt, ook de strijd tegen antisemitisme is gebaseerd op haar anti-Islam agenda.  Het stemmen tegen het onverdoofd slachten geeft dat haarscherp aan. De PVV drijft haar anti-islam agenda door ten koste van Israël en van de Joodse gemeenschap. De PVV geeft met het stemmen tegen het onverdoofd slachten het signaal af dat "herkenbare" Joden in Nederland geen toekomst hebben en niet welkom zijn, deze stemming speelt dus in de kaart van kutmarokkanen die met hun rechter klauw omhoog staan en heil Hitler roepen. Hetzelfde verschil dus.

Het stemmen tegen het onverdoofd slachten is dan ook een anti-Joodse maatregel. Islamieten worden nauwelijks getroffen. Volgens Ahmed Marcouch
Belangrijker dan afzonderlijke rituelen, geboden en verboden is het humane principe van de Islam, bevestigen de Islamitische geleerden met hun fatwa’s over verdoving voorafgaand aan slachten. Ook de protesterende moskeebesturen uit Den Haag kunnen met een gerust hart afzien van hun bezwaren, zij hoeven alleen maar te kijken op hun eigen www.al-yaqeen.com in de rubriek Eten en Drinken: ‘Als de slager het veedier verdooft en vervolgens slacht, terwijl het dier nog in leven is, dan is hier niets op tegen’, met als bronvermelding: de Permanente Commissie voor het geven van Fataawaa www.islamqa.com
De gevreesde geïslamiseerde Halalkaas blijft dus gewoon bestaan.
Amanda Kluveld verwoordt het als volgt in haar opiniestuk in de Volkskrant:
Een wettelijke maatregel die op 1 man gericht is: de enige Joodse slachter die Nederland rijk is en naar wiens beroepsuitoefening nog nooit een onderzoek is gedaan.
Dat bewijst maar weer dat de PVV geen moer om Joden geeft.
Het vlagvertoon van de PVV met Israëlische vlaggen is dan ook schandalig en schadelijk voor de Joodse Staat. Het zou prettig zijn wanneer deze vlaggen bij de PVV worden verwijderd. De vlag staat tenslotte voor de Joodse Staat waar volgens Graus "ritueel gemarteld" wordt en waar de PVV fractie het mee eens is. Die vlag wil je dus niet in je kantoor hebben, toch? Dat geldt ook voor Geert Wilders die bij de kotel (klaagmuur voor Henk en Ingrid) huilie staat te doen met een keppel op zijn hoofd.  De kotel is het symbool voor orthodoxe Joden van de vernietiging van de Tempel. Dat was een plek waar er dus onverdoofd werd geslacht. Het zou van goede smaak getuigen wanneer geen PVV'er, op Wim Kortenoeve na, daar meer een bezoek brengt. Ik roep de PVV dan ook op af te zien van fout vlagvertoon en te stoppen met goedkope symboolpolitiek ten koste van de Joden.   
De PVV doet er alles aan niet als extreem-rechts afgeschilderd te worden. Dan komen de Nederlandse Joden en de Joden in Israël goed van pas voor hun politieke agenda. Ik roep de PVV dan ook op te stoppen met haar symboolpolitiek ten kosten van de Joden.