zaterdag 1 januari 2011

Middle-East Watch: Israël als absolute noodzaak


Het afgelopen jaar is de délegitimatie van Israël in een stroomversnelling geraakt en deze trend zal zich in 2011 keihard voorzetten. Laat daar geen misverstand over bestaan. De UN waar vroeger een meerderheid was van democratieën wordt, al geruime tijd overigens, gedomineerd door dictaturen, aangevoerd door de OIC. Door deze machtswisseling is er een automatische meerderheid tegen Israël. De tegenstanders van de Joodse staat weten dat en zullen daar lachend gebruik van maken, zeker nu er een president in de USA zit die liever zijn tegenstanders bevredigt, dan steun verleent aan zijn vrienden. De Europese Unie is uberhaupt anti-Israël dus steun uit die hoek is niet te verwachten. Zuid-Amerika heeft bijna in haar geheel "Palestina" erkent zonder enige historische kennis van het gebied dat Israël heet. Tenminste daar ga ik maar even vanuit De andere reden is dat de Zuid-Amerikanen zich lafjes hebben overgegeven aan terroristen en op deze manier hopen aanslagen te voorkomen. Wat de Zuid-Amerikanen niet beseffen is dat de terroristen juist op deze manier in de kaart worden gespeeld, maar daar komen zij wel achter wanneer zij de prijs gaan betalen voor hun lafhartige gedrag.

Al typende kom ik er weer eens achter dat het Midden-Oosten voor de hele wereld van belang is. Er zijn er velen die denken dat wanneer je Israël laat verdwijnen de problemen in de wereld automatisch zijn opgelost. Al Qaida verdwijnt dan vanzelf, islamitisch fundamentalisme is dan geen speler meer in de wereld die terrorisme heet. De mensen die dat denken zijn dom en kortzichtig.

Israël is de vooruitgeschoven post in de verdediging van het vrije-Westen. Zonder Israël zal de islofascistische aandacht zich verschuiven naar Andalusië. Een gebied dat net als Israël onderdeel uitmaakte van Dar al-Islam. Het verschil is dat Israël kan worden geclassificeerd als Dar al-Harb, daar waar Andalusië in de categorie Dar al-Hudna geplaatst kan worden, echter als Israël niet meer bestaat wordt de status van Andalusië Dar al-Harb en daarmee is heel Europa aan de beurt. Het is zo klaar als een klontje en bijna misdadig dat de Israël-bashers de wet van de omgekeerde wereld toepassen. De gevolgen van het verdwijnen van Israël zijn niet te overzien. De Islamisten zullen het verdwijnen van Israël beschouwen als de ultieme teken van zwakte door het Westen en zal, naar hun idee, de deur openen naar het door hen verlangde wereldwijde Kalifaat.