vrijdag 19 november 2010

Weer raketbeschietingen vanuit Gaza

Krater inslag Grad raket
De terreur vanuit de *kuch* grootste openlucht-gevangenis gaat onverminderd voort. Terroristen hebben van donderdag op vrijdag 1 Gradraket en 4 kassamrakketten vanuit het onafhankelijke Gaza op de Joodse staat afgevuurd. De Gradraket ontplofte  Er zijn bij deze barrage aan terreur geen slachtoffers te betreuren.

Hamas doet huilie en zegt er niets aan te kunnen doen, maar vertelt vervolgens doodleuk met alle betrokken Palestijnse fracties te praten de raketbeschietingen te stoppen. Het komt Hamas op dit moment niet uit het conflict met Israël te zoeken omdat Cast Lead tot op de dag van vandaag diepe wonden binnen de terreurorganisatie heeft achtergelaten.

Het blijft overigens verwonderlijk dat er nog steeds mensen zijn die het lef hebben de terreur hotspot Gaza een openlucht-gevangenis te noemen. Vanuit een gevangenis worden geen raketten afgeschoten of aanslagen bij de grens met Israël gepleegd. Het is pervers te spreken van een gevangenis waar instrumenten voor moord worden opgeleid of worden gefabriceerd met als doel burgers te doden.

Ook de uitspraak dat deze raketten niet meer zouden zijn dan vuurwerk is een walgelijke uitspraak: