maandag 8 november 2010

Terroristenknuffelaar komt Israël niet in


De Tanja Nijmeijer van de hoge zee Anne de Jong is de toegang tot Israël geweigerd. Dat vindt deze flotillahuilbaby erg onrechtvaardig.  

Hoe kan dat nou, denkt Anne. Ik doe helemaal niets. En ik heb ook niets gedaan. Hamas is een liefdadigheidsorganisatie, dat weet iedereen. En ik zat alleen maar op die boot om de hongerige terroristen Gazanen bij te staan. Dat er meer dan genoeg voedsel in Gaza aanwezig was is agitprop van die vervelende Joden die mij nu de toegang tot Israël ontzeggen.


Dit onschuldige Anne-beeld wordt versterkt door de kop in bijvoorbeeld Nu.nl "Nederlandse studente komt Israël niet in" Wanneer je die kop leest komt de gedachte op, een studente nog wel, hoe durven die zionisten. Dat Anne de Jong een terroristenknuffelaar is a la Tanja Nijmeijer wordt er natuurlijk niet bij vermeld. Wat wel wordt vermeld is het woord "hulpkonvooi". Dat het een konvooi was dat niets met hulp te maken had , soit. Wordt liever niet vermeld. Slecht voor de beeldvorming. Israël zal en moet in een negatief daglicht gezet worden. Dat het een flotilla was met bloed in haar ogen en aan haar handen daar wordt geen woord aan besteed. Stel je voor dat je zomaar de waarheid durft te schrijven.Doe ik wel voor die politiek correcte sukkels van de MSM. Israël heeft het volste recht de terroristenknuffelaar Anne de Jong de toegang te weigeren. Tien jaar had wat mij betreft levenslang mogen zijn.