vrijdag 26 november 2010

Rellen in Egypte? Schuld van de Joden

Ik heb het al eerder geschreven. In de Arabische landen in het Midden-Oosten is zelfkritiek uit den boze. Naar je eigen tekortkomingen kijken daar staat ongeveer de doodstraf op. Gelukkig voor die ongeletterden is de staat Israël uitgevonden. Alles wat verkeerd gaat daar geef je Israël de schuld van. Zo ook in Egypte. Afgelopen weken waren er rellen tussen christenen  enerzijds en aanhangers van de religie van de vrede anderzijds. Aangezien men niet kijkt naar de oorzaken maar liever naar een ander wijst was het volgens de voorzitter van het comité voor buitenlandse aangelegenheden de Mossad die erachter zat. LOL. Wat een onvoorstelbare prutser zoiets te verzinnen Deze Einstein heeft verzonnen dat het Israël goed uitkomt wanneer Egypte instabiel is. De achterlijkheid van dit verhaal is zo groot dat het eigenlijk niet de moeite is over te berichten, helaas wordt dit soort onzin in de Arabische wereld voor zoete koek geslikt en voor waarheid aangenomen.
One man was killed and dozens were injured on Wednesday in clashes between the Copts and security forces in the Giza area of Cairo after he local governor revoked a construction permit for a building adjacent to the church which was meant to serve the community's needs.

At a conference in Ain Shams University El Feki said, "It is very clear that Western fingers are disrupting our nation's capabilities and taking advantage of the election period to carry out their plans, to agitate the security and stability in Egypt.

"It is almost certain that the Mossad is involved in these events.
Jaja. Die prutsers wijzen graag. Het gaat hier waarschijnlijk om een zionistische bouwevergunning voor een kerk in een islamitisch land waarbij de joden zullen proberen de christenen te gebruiken de hele islamitische wereld te destabiliseren. Zoiets zal het wel zijn in de zieke geest die Dr. Dr Mostafa El Feki heet.