donderdag 11 november 2010

Mubarak werkt graag samen met Israël

Hosni Mubarak is geen blij mens. Tenminste hij is niet blij met zijn geloofsgenoten die hem verwijten niet islamistisch genoeg te zijn. Iran probeert met regelmaat van de klok haar invloed in Egypte via Hezbollah of Hamas te vergroten. Ja, via die twee organisaties, U moet niet vergeten dat de Moslim broederschap aan de wieg stond van Hamas en nauw verwant is met Hezbollah. Deze "lachebekjes" willen van Egypte graag een sharia staat maken. Daar is Hosni het niet mee eens. Hosni gaat ver de islamfascisten buiten de deur te houden. Dat getuigt de intensieve samenwerking van de Egyptische inlichtingendienst met de Israëlische inlichtingendiensten.

Egypt gave Israel intelligence that led to last week's Shin Bet (Israel Security Agency) assassination of an al-Qaida-affiliated outside Hamas security headquarters in Gaza City, Time magazine reported on Thursday. Mohammed Namnam, 27, a top operative with the Army of Islam, was killed by a missile shot at his car from an Israeli helicopter. Egyptian intelligence reportedly discovered that Namnam was preparing an attack on US forces in the Sinai Desert from other Army of Islam members captured in the Sinai.
Rust is wat Hosni wil, voornamelijk om de overgang van zijn regime in goede banen te leiden. Dat speelt zeker een rol. Eigenlijk de voornaamste rol.