maandag 15 november 2010

IDF, moreel en ingetogen


Veel mensen wereldwijd denken tegenwoordig door de aanhoudende agitprop dat de IDF als een bloeddorstig monster de hele dag gevoed dient te worden met kinderbloed.  De realiteit is een compleet andere en gelukkig zijn er nog veel mensen wereldwijd die genoeg verstand hebben de realiteit van de fictie te onderscheiden. Vergeet namelijk nooit dat de kern van de IDF wordt gevormd door de dienstplichtige zonen en dochters van de Joodse Staat. Dienstplichtigen die met waarden en normen worden opgevoed, maar helaas in een wereld leven waar zij bereid zijn hun leven te geven ter bescherming van de staat Israël.

Hoe de IDF opereert bleek in de nacht van zaterdag op zondag. Een oude verwarde Libanese vrouw raakte verstrikt in het prikkeldraad aan de grens met Libanon en Israël. Een grens die naar u waarschijnlijk weet onder hoogspanning staat door de aanhoudende provocaties van Hezbollah.

Het is nacht, het alarm gaat af, wegens een infiltratiepoging en de een patrouille van 18/19 jarige dienstplichtigen wordt op onderzoek gestuurd. Nu hadden deze jongens en meisjes kunnen schieten en vervolgens vragen stellen, maar omdat het morele gehalte binnen de IDF zo hoog is, wordt er dus niet geschoten, maar wordt de situatie bekeken en naar behoren opgelost. Dat, dames en heren is de IDF. Niet de "anonieme moordlustige" troepen die de de MSM u wilt laten geloven, maar jongens en meisjes van vlees en bloed met een geweten die daar  naar handelen.