donderdag 18 november 2010

Al-Qaida leert Hebreeuws. Eerste woordjes: Joden moeten dood

De haarbaarden van Al-Qaida zijn helemaal klaar met die vervelende Galiërs Joden. Deze dhimmies haalden het in hun hoofd "zomaar" twee van hun leiders te laten kennismaken met hun schepper. Dat deze terroristen zijn gaan hemelen dat kunnen de Al-Qaida boys niet over hun kant laten gaan. Daarom werd er een video in elkaar gedraaid en deze keer in het arabisch en hysterisch gebrabbel over martelaren, koran, geiten en Mohammed. Deze keer in het Hebreeuws. Waarschijnlijk zijn de boefjes van Al-Qaida bang dat al die jaren het arabisch niet begrepen is, dus wordt er nu gegrepen naar de taal van de zionistische entiteit. Het was een ietwat beperkte boodschap. Joden zijn slecht en moeten dood.

In a half-minute long statement that was broadcast on a website associated with the organization, a voice was heard saying that the "Jewish aggressors" would not be protected from missile attacks and other threats until they withdraw from "Palestinian land." The speaker identified himself as a member of Ansar al Sunna which has a presence in Gaza. 

Het effect is algemene paniek in Israël en zijn de Joden uit voorzorg zichzelf de zee in aan het drijven. Tenminste in de dromen van het terroristentuig in Gaza.