maandag 11 oktober 2010

Palestijnen willen geen vrede, fact

Dat de Palestijnen alleen maar nemen en weigeren te geven is een gegeven dat weinigen bekend is, of waar zijn de ogen voor willen sluiten. Neem het besluit van Netanyahu de bouw in de betwiste gebieden te bevriezen. Wat kreeg hij daarvoor terug, niets eigenlijk. Uiteindelijk wel, maar dat waren verongelijkte Palestijnen die na drie maanden automatisch begonnen te wijzen naar Israël toen het bouwen weer begon. Geen zelfreflectie aan Palestijnse kant No sir, aan ons lijf geen polonaise is het Palestijnse beleid.

Neatanyahu werd onmiddellijk onder druk gezet door Obama toch te bevriezen, omdat het goed staat voor de mid-term verkiezingen. Weet je was zei Netanyahu ik bevries de bouw weer als de Palestijnen Israël als Joodse staat erkennen.

Abbas en Erekat sloegen automatisch wit weg en begonnen op bekende Palestijnse pavlov methode onmiddelijk te brabbelen over racisme en de bekende gebruikelijke Palestijnse agitoprop. Niets nieuws dus van Palestijnse kant. Zij hebben weer bewezen geen vrede te willen en iedere concessie aan Israël te weigeren.

Bent u weer bijgepraat waarom het vredesproces gaat mislukken. De Palestijnen dus.