woensdag 20 oktober 2010

De mensenrechtenonzin van de VN

The never ending story of the UN human rights rubbish. In het Engels beter te omschrijven dan in het Nederlands.  Mensenrechten in de VN gaat alleen om wat volgens diezelfde VN, Israel doet met de Palestijnen. Andersom is het een absolute no-go. En Israel is het enige land op de agenda. Om even aan te geven hoever de fixatie van de VN gaat:

In June 2007, the Council adopted the Institution Building package which identifies the “Human Rights Situation in Palestine and other occupied Arab Territories” as the seventh agenda item of the Council.

 ...en andere bezette Arabische gebieden.... Daarmee geeft de VN expliciet aan de Joodse staat niet te erkennen. Israel heeft terecht gevraagd dat ook het huidige mensenrechtenorgaan van de VN wordt ontmanteld wegens haar fixatie van de staat Israel. De grootste schendingen mogen plaatsvinden in islamitische landen en je hoort de VN niet. Is er echter één Israelische soldaat die een palestijnse vrouw te lang in de zon laat wachten en onmiddellijk is het code red voor het door Islamitische landen beheerste mensenrechtenorgaan.

Het is een schande dat deze mensenrechtenfarce nog vrijelijk mag opereren en serieus wordt genomen door een groot deel van de wereld.

Het is een gegeven dat de OIC de staat Israel op alle manieren mogelijk tracht te délegitimatiseren. Het is een Gotspe dat de vrije wereld dit laat gebeuren.