maandag 2 augustus 2010

Targetkillings. Een effectief middel

Israël heeft zoals bekend haar economische greep op de Gaza-strip verminderd. Luxe artikelen worden weer met ruime mate ingevoerd, Gilad zit nog steeds gevangen en de terroristen van Hamas claimen een overwinning daar de versoepeling wordt gezien als teken van zwakte door deze ééncelligen, Om deze versoepeling te vieren worden er weer meer raketten vanuit Gaza op Israël afgeschoten. De wereld interesseert dat niet, het gaat dan tenslotte om Joods bloed en dat is goedkoop volgens de heersende wereldopinie.

Gelukkig bestaat er een Joodse staat die weer even aan moet geven waar de grenzen liggen, niet dat die lutsers van Hamas kuisteren, maar dat is van een andere orde. Israël is ter bescherming van de eigen bevolking weer over gegaan op targetkillings. Het was een tijdje gestopt aangezien de wereld niet aan kon zien  hoe terroristen werden verenigd met hun schepper. Gelukkig is Israël weer bij zinnen gekomen en is Hamas terrorist Ala Adnaf gaan hemelen.Nu vraag ik mij af hoe de wereld hier mee omgaat. Sinds Obama aan de macht is hebben er in Afghanistan en Pakistan meer targetkillings plaatsgevonden dan onder Bush, echter aangezien Obama de linkse messias is wordt er in de media en door politici de andere kant opgekeken. Dan mag je verwachten dat Israël langs diezelfde meetlat wordt gelegd en dat deze terechte acties stilzwijgend worden toegestaan.

Het zal niet zo zijn. De zelfverdediging door de Joodse staat zal door al die dhimmies, lefties en ander progressief tuig worden afgedaan als *kuch* buitenproportioneel.