zondag 22 augustus 2010

Iraanse uebermoderne technologie: de V1


Jaja je bent een dictator zo gek als een deur, je vreet schuim­bekkend tapijt en je introduceert allerlei "wonderwapens" waar­mee je een oorlog gaat winnen. Hoe lang is dat geleden?
Niet. Het wonderwapen dat door de haatsmurf aan de wereld is getoond, is van vandaag. Waarschijnlijk heeft één of andere foute Duitser de blauwdrukken van de V1 van zolder opgeduikeld en verkocht aan Iran. Het is echt een afgeslankte  versie van de V1. De benaming die haatsmurf aan dit Wunderwaffe heeft gegeven is nog beter:
ambassador of death
Om met de tapijtvreetwannabee te spreken:
Speaking to a group of officials Ahmadinejad said, "The jet, as well as being an ambassador of death for the enemies of humanity, has a main message of peace and friendship."
Nu heeft Iran onder haar dictatuur van de Mad Mullah's en haatsmurf meerdere 'Wunderwaffen' gepresenteerd, zonder dat iemand de werking ervan heeft gezien. Toch is het een teken aan de niet-innovatieve wand dat Iran nu teruggrijpt op technologie van een land dat een zekere oorlog ruimschoots verloren heeft. Dat geeft de burger moed.
h/t @keelklank