dinsdag 17 augustus 2010

115 oorlogsmisdaden sinds begin 2010

U leest het goed. Sinds januari 2010 zijn er 115 keer  door Hamas en andere terroristen oorlogsmisdaden gepleegd tegen de Israëlische bevolking. Sinds operatie Cast Lead is dat aantal nog hoger 400 oorlogsmisdaden van de Gazaanse terroristen tegen de burgerbevolking van Israël.

Vandaag was het weer zover. Vier mortieren werden afgevuurd door Palestijns terroristentuig op Israëlisch grondgebied. Was er een Israëlische provocatie? (iets wat de westerse media graag beweert) Hell no. Het doel was Joden te vermoorden vanuit de *kuch* Gazaanse gevangenis* Vandaag slaagden de laffe terroristenhonden bijna in hun doel. Twee dienstpichtige Israëlische militairen raakten licht gewond door rondvliegende granaatscherven. De mortiergranaten sloegen in in de buurt van een gebied waar de IDF gisteren een infiltratiepoging voorkwam.

Palestijnse terroristen zijn dag in, dag uit bezig aanslagen, ontvoeringen en ander "fraais" voor te bereiden en uit te voeren. Zoals gewoonlijk hoor je daar de Nederlandse MSM niet over. dat is een feit. Daarom melden wij het hier op Israned. Zoadat u op de hoogte blijft en een echt gebalanceerde mening kan vormen wat er gaande is in het Midden-Oosten. Niet de agitprop door Conny Mus van RTL en Hans Laroes van de NOS.