maandag 21 juni 2010

Marokkanen tonen aan waarom Israël bestaansrecht heeft

Joden worden langzamerhand weggepest uit Nederland. Na de uitzending door de Joods Omroep van vandaag woedde er een heftige discussie op twitter. Waar normaal gesproken politici en als de kippen bijzijn hun zegje te doen was het nu onsmakelijk en opmerkelijk stil. De les die hieruit getrokken kan worden is dat Joden op zichzelf zijn aangewezen. Gelukkig is er tegenwoordig een alternatief. Dat alternatief dat door meerdere politici wordt gedélegimatiseerd heet Israël. De enige Joodse staat ter wereld. Dat is een doorn in het oog voor velen, maar gelukkig niet voor allenDe voormalig Minister President van Spanje José María Aznar is een man die zich niet door allerlei progressieven of Islamfacisten laat wegzetten en spreekt zich luid en duidelijk in het voordeel van de Joodse staat:"if Israel goes down, we all go down,"
"Israel is our first line of defense in a turbulent region that is constantly at risk of descending into chaos," Aznar wrote, adding that "to abandon Israel to its fate, at this moment of all moments, would merely serve to illustrate how far we have sunk and how inexorable our decline now appears."
Ware woorden van Aznar. Woorden die je niet vaak meer tegenkomt in de dorre woestijn die politieke correctheid heet. Mocht Israël verdwijnen dan begrijpt Aznar als geen ander dat het volgende doel Spanje zal zijn, daar Spanje, net als Israël, eens deel uitmaakte van Dar al-Islam.