dinsdag 11 mei 2010

Obama raakt de Joodse stem kwijtVoordat Obama president werd van de USA en hij pretendeerde pro-Israël te zijn bezocht de toenmalige Senator de Kotel. Hij wist dat de beelden wereldwijd zouden gaan. Tenslotte had hij alles over voor de Joods steun thuis. Waarom is die Joodse steun zo belangrijk? Ten eerste vanwege de donaties die Obama begerig tegemoet zag voor de campagnekas. Ten tweede omdat de Joden nu eenmaal trouwe kiezers zijn en zullen stemmen ongeacht de weersomstandigheden. Iedereen die toe al waarschuwde dat Obama slecht nieuws was voor Israël werd in de USA en natuurlijk in Europa weggezet als een hetzer van de ergste soort. 78% van de Amerikaanse Joden stemden voor Obama en het resultaat is vier jaar ellende.

Daar zijn de Amerikaanse Joden nu eindelijk ook achter gekomen, het duurde even, maar het resultaat is dat de steun voor Obama sneller zakt dan het vermogen van Griekenland. Zoals blijkt uit onderstaand onderzoek:


Klik voor grotere versie

Obama begint het als een kat in het donker te knijpen en ziet de steun voornamelijk richting Sarah Palin verdwijnen. Obaman is begonnen met een charmeoffensief de Amerikaans-Joodse stem binnenboord te houden. Zo ie er iets fermere taal richting Syrië en kunnen plotseling bepaalde geleidewapens wel aan Israël worden geleverd die eerst op presidentieel bevel werd tegengehouden. Hopelijk dat de kiezer niet in de berekende hypocrisie van Obama trapt.