vrijdag 16 april 2010

Obama ondermijnt Joodse Staat meer en meer

De schoothond van Barak(H)Obama, Hillary Clinton deed in een speech de volgende, normaal gesproken hilarische, maar nu ondermijnende uitspraak:
"Israel can and should do more to support the Palestinian Authority's efforts to build credible institutions and deliver results," Clinton said.
Met andere woorden: in het denken van de regering Obama moet Israël er alles aan doen de regering van Abbas te versterken om op die manier Hamas in te perken. Die uitspraak getuigt van een éénzijdig Israël-vijandig denken. Wanneer de terroristen van Fatah en Hamas er nu al -tig jaar zelf niet uitkomen, moet in het verknipte Obama-denken Israël ervoor zorgen dat die twee partijen weer bij elkaar worden gebracht. En hoe zou dat moeten volgens Obama's schoothond?

"We encourage Israel to continue building momentum toward a comprehensive peace by demonstrating respect for the legitimate aspirations of the Palestinians, stopping settlement activity, and addressing the humanitarian needs in Gaza," she said. "And to refrain from unilateral statements and actions that could undermine trust or risk prejudicing the outcome of talks."

Daar wordt even een regering onder druk gezet, Welke druk heeft Fifi voor de Palestijnen in petto?
US secretary of state says Palestinians should also promote peace by ending incitement and curbing corruption

Aha het indammen van corruptie en stoppen van ophitsing. Geen woord over terrorisme, geen woord over het erkennen van Israël als Joodse Staat. Niets van dat alles. Deze woorden worden overal in het Midden-Oosten gewikt en gewogen met als resultaat dat het Iraanse regime en de Arabische regimes de zwakte inzien van de Amerikanen ten koste van Israël De volgende oorlog zal dan ook volledig toe te schrijven zijn aan de anti-Israëlsche houding van Obama en zijn schoothondjes.