dinsdag 16 maart 2010

Obama, vijand van het Vrije WestenDe rabiaat linkse Obama is een gevaar voor alles wat houdt van de Westerse vrijheden en verworvenheden. Nadat Obama eerst Polen, Tsjechië, Honduras, Zwitserland en Colombia als geallieerden heeft geschoffeerd ten faveure van de vijanden van het Westen is nu Israël aan de beurt de klappen op te vangen van een president die zijn prioriteiten niet kan stellen en in zijn linksbeeld de perceptie van realiteit compleet kwijt is. Tot grote vreugde van Islam extremisten en rabiaat links Europa is de verhouding tussen Israël en de Verenigde Staten op een absoluut dieptepunt beland. Nu zijn er mensen die natuurlijk wijzen naar Israël daar de mededeling voor de planning van 1600 woningen uit Jeruzalem kwam. Het gaat echter om een planning in een buurt die al bestaat, in een stad die woningen nodig heeft. Obama doet er alles aan als zogenaamd gebalanceerd over te komen. De realiteit is echter een andere.
Obama blijft hameren op Israël concessies te doen, daar waar Israël juist degene is die altijd concessies heeft gedaan. De stilte vanuit het Witte Huis was dan ook tekenend bij de rellen op de tempelberg door Palestijnen. Er was tevens geen veroordeling door het Witte Huis bij de plannen van de PA een plein naar een vrouwelijke terrorist te vernoemen. De huidige Amerikaanse regering ziet de terroristen waarschijnlijk als vrijheidsstrijders zeker gezien de aanvullende eisen door de regering Obama aan Israël als het vrijlaten van terroristen en het overdragen van meer gebieden in de West-Bank aan de PA in ruil voor niets.

Wanneer je verder kijkt zie je de anti-Westerse koers van Obama verder ontwikkelen. Syrië lachte Obama midden in zijn  gezicht uit door Ahmadinejad en Nasrallah uit te nodigen in Damascus voor een gezellig onderonsje. De reactie uit Washington was er nagenoeg niet. Een slap tikje op de pols van Syrië was het gevolg.

Na de oproep van Ghadaffi tot Jihad richting Zwitserland verdedigde de regering Obama de Libische leider. Omdat er begrip moest worden opgebracht voor het Libische standpunt.

Het grootste gevaar zit hem echter in de koppeling die Biden uitsprak richting Netanyahu.
Biden said jeopardize the peace process and U.S. efforts to stabilize Iraq, fight insurgents and stabilize Afghanistan and Pakistan, and strengthen an international and regional alliance to pressure Iran.


Daarmee geeft de regering Obama aan dat ieder vorm van terroristisch islamitisch geweld gekoppeld is aan Israël en niet wat het is namelijk terrorisme tegen de vrijheden van het Westen.