zondag 28 februari 2010

PA werpt verder rookgordijn op

De Palestijnse Autoriteit is in het nauw gedreven door de aanhoudende berichten over corruptieschandalen en om hier uit te komen  maakt de PA rare sprongen, echter in dit geval levensgevaarlijke sprongen. In Jeruzalem zijn er weer "spontaan" rellen uitgebroken op de tempelberg. Jonge Palestijnen gooien met stenen naar bezoekers en aangezien de Waqf weigert in te grijpen is de Israëlische politie genoodzaakt de veiligheid voor de bezoekers van de Tempelberg te waarborgen. Onmiddellijk beginnen de Palestijnse huilbabies van de PA en Waqf de Israëliërs te beschuldigen van allerlei zaken die alleen in de geperverteerde fantasieën plaatsvinden:
Waqf sources said that Jewish worshippers had entered the compound and were protected by the police. A Jerusalem Police official strongly denied the claim, saying that "this is a lie. Some 1,000 visitors have entered the Temple Mount compound since the morning hours, both Jews and non-Jews."
Members of the Waqf and various Islamic organizations, including the Islamic Movement, urged Muslims over the weekend to flock to the Temple Mount, claiming that "radical Jewish organizations have called on their followers to arrive at the mount today and on Tuesday in an attempt to lay the cornerstone for the temple.
Het is triest dat de PA terreurbewegingen gebruikt te geloven in de leugens die zij zelf verzinnen en dat de PA alles zal doen de corruptieschandalen te verdoezelen die hun eigen bevolking in een oneindige ring van misère gevangen houdt.