woensdag 3 februari 2010

Hamas hoteldebotel na dood al-Mabhouh

29 januari meldde ik u dat hamas een van haar voorname leden (Mahmoud al-Mabhouh) kwijt was geraakt door een onnatuurlijke dood. Ik sprak mijn vermoeden uit dat het waarschijnlijk geen Mossad actie was daar de modus operandi niet overeen komt met de afrekeningmethode van Mossad. Hamas leest de Dagelijkse Standaard echter niet en is naar volle paniek modus overgegaan. Code rood is het codewoord binnen de Hamas gelederen. De boys in da Gazahood zijn er namelijk van overtuigd dat de Mossad is geïnfiltreerd binnen de top van Hamas. De verwarring is dan ook compleet.
The official said that many Hamas officials in the Gaza Strip and Syria were convinced that the Mossad has infiltrated the movement’s top ranks. “Obviously, the assassination of Mabhouh is a huge security blunder for Hamas, because it shows that the Israeli agents are sitting among our leaders in Damascus.”
Een mooi popcorn- borrelnootjemoment als je het mij vraagt. Het is verbazingwekkend dat Hamas er niet in wil geloven dat binnen de criminele Hamas-structuur geweld met geweld wordt beantwoord.