woensdag 16 december 2009

Britten komen bij zinnen

Nadat een palestijnse huilorganisatie een aanklacht had ingediend tegen de bezoekende Livni, die daardoor haar bezoek  moest afzeggen ontplofte Israel terecht van woede.
Het is natuurlijk te stompzinnig voor woorden dat een land dat haar burgers beschermd tegen een niet aflatende  stroom terrorisme wordt beschuldigd van oorlogsmisdaden door de oorlogsmisdadigers. Het probleem met de Britse wetgeving is dat een gat in hun rechttssyteem aanwezig is die het mogelijk maakt voor iedereen (de Palestijnen in dit geval) een aanklacht in te dienen tegen een "oorlogsmisdaad" waar ook ter wereld, door wie ook ter wereld, zelfs wanneer er geen Britten bij betrokken zijn. Dit op zich nobele systeem wordt al tijden uitgebuit door Palestijnen en hun extreemlinkse vrienden. De Britten zijn dit misbruik nu ook zat en zullen met wetgeving komen dit gat te dichten.
Foreign Secretary David Miliband said Israel was a "close friend" of the UK's and stressed he was keen to "avoid this sort of situation arising again".
Wat de Palestijnse organsaties en handlangers in ieder geval bereikt hebben is dat wanneer in de toekomst de wetgeving echt van toepassing zou zijn dit niet meer mogelijk is door het misbruik van diezelfde Palestijnen. Het bloed van toekomstige slachtoffers kleeft dan ook aan hun handen.