zondag 22 november 2009

Een stem uit de dood

Ieder mens met een beetje gezond verstand weet dat Arafat het tijdelijke met het eeuwige heeft gewisseld nadat hij aan aids is gestorven. Zelfs sommige Palestijnse leiders hebben dit toegegeven:
Ahmad Jibril, PLO leader and head of PFLP-GC:
“When [PA Chairman] Abu Mazen (Mahmoud Abbas) came to Damascus, I asked: ‘What was found in the [medical] inquiry into the death of brother Arafat?’ One of the [delegation] said: ‘Frankly, the French gave us the medical report, and the cause of Arafat’s death was AIDS.’” [Al-Manar (Hezbollah TV) July 5, 2007]
Interessant is dat deze informatie was vrijgegeven op Al-Manar het Hezbollah gesponsorde televisienetwerk en tot op de dag van vandaag niet in de Palestijnse media. Tsja de grote leider die dood gaat aan aids, een ziekte die niet echt aan heteroseksualiteit is gerelateerd is een no no binnen de Palestijnse maatschappij, dus is er gekozen voor de gebruikelijke leugen. Een herhaalde leugen die alleen stand houdt binnen de Palestijnse gebieden en bij de SP en haar adepten. Israël heeft Arafat vergiftigd!
Lees verder op De Dagelijkse Standaard